Ozbiljno stanje Al Paćina: Ne može da glumi, sjedi sam, potpuno je izgubljen

Paćino predstavu igra sa blutut slušalicom, putem koje mu sufler govori tekst predstave, i na bini su skrivena tri ekrana na kojima je velikim slovima ispisano šta bi glumac sljedeće trebalo da kaže
2 komentar(a)
Al Paćino, Foto: Beta/AP
Al Paćino, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.11.2015. 09:22h

Al Paćino, koji trenutno igra u predstavi "Lutka od porcelana" bez suflera koji mu govori tekst ne može da glumi, pri tom, tekst izgovara nerazgovjetno.

Za sada je predstava imala šest ekskluzivnih predizvođenja, tokom kojih je glumac zaradio šest miliona dolara.

Međutim, neki gledaoci su tokom pauze između prvog i drugog dijela predstave tražili novac nazad, zbog činjenice da je Paćino mumlao i zaboravljao tekst, a je u prvom dijelu izvođenja rijetko ko razumio šta je glumac izgovarao.

Kako prenosi "Njujork post", prijatelji glumca kažu da nikada do sada nijesu vidjeli Paćina u ovakvom stanju i su vrlo zabrinuti za njega.

Paćino predstavu igra sa blutut slušalicom, putem koje mu sufler govori tekst predstave, i na bini su skrivena tri ekrana na kojima je velikim slovima ispisano šta bi glumac sljedeće trebalo da kaže.

Nakon predstave Al Paćino ode u svlačionicu i sjedi sam "potpuno izgubljen". Režiser je pokušao da razgovara sa glumcem, što je izrevoltiralo Al Paćina koji je burno odreagovao.

Predstava će premijerno biti izvedena 19. novembra, a samo od šest ekskluzivnih izvođenja zaradila je više od milion dolara, pošto je prosječna karta koštala 166 dolara.

Bonus video: