NEGIRAO OPTUŽBE

Policija saslušala Depardijea u istrazi o silovanju: Nije mu određen pritvor

"Žerar Depardije apsolutno poriče bilo kakav napad i silovanje", izjavio je Frans presu njegov advokat Erve Temim i dodao se da je uvjeren da će se potvrditi nevinost njegovog klijenta
118 pregleda 3 komentar(a)
Žerar Depardije, Foto: Beta-AP
Žerar Depardije, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 28.11.2018. 19:39h

Francuski glumac Žerar Depardije saslušan je u policijskoj stanici u sklopu istrage po tužbi jedne glumice da ju je silovao i seksualno uznemiravao, saopštili su danas policijski izvori.

Glumac je saslušan, ali mu nije određen pritvor, naveli su isti izvori potvrđujući raniju informaciju objavljenu na radiju RTL.

Glumica čije ime nije saopšteno, ljetos je prijavila da ju je Depardije (69) seksualno zlostavljao u njenom domu u Parizu početkom avgusta ove godine.

"Žerar Depardije apsolutno poriče bilo kakav napad i silovanje", izjavio je Frans presu njegov advokat Erve Temim i dodao se da je uvjeren da će se potvrditi nevinost njegovog klijenta.

Opužba protiv Depardijea jedna je u nizu takvih ptužbi koje su pogodile filmsku industriju širom sveta posebno nakon seksualnog skandala s američkim producentom Harvijem Vajnstajnom.

Preporučujemo za Vas