POP ZVIJEZDA U SERIJI

"Dojč kafe": Ćetković glumi opasnog momka

Trudio sam se da bude smiješno. Obradovalo me je što su me pustili da improvizujem, a na taj način se najbolje gradi lik”, kaže pjevač
66 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 21.10.2015. 18:35h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković imaće epizodnu ulogu u seriji “Dojč kafe”. Pjevač je juče snimio svoju scenu, a imao je zadatak da dočara lik opasnog momka.

“Ćetković se sjajno snašao i odlično dočarao kriminalnog tipa. Namijenili smo mu ulogu vrelog momka današnjice koji izdaje kameru na kamatu. Ono što me je posebno iznenadilo su njegove improvizacije i to što je bio veoma opušten”, ispričao je nakon snimanja Vijestima, producent, glumac i pokretač ideje sitkoma “Dojč kafe” Dušan Kovačević.

Svojom ulogom bio je zadovoljan i Ćetković .

“Trudio sam se da bude smiješno. Radujem se što su me pozvali da učestvujem na ovaj način u seriji i što se napokon neko u Crnoj Gori sjetio da snima sitkom. Mislim da ova serija obećava, i nadam se da će biti gledana”, poručio je pjevač.

Snimanje scene sa Ćetkovićem trajalo je nekoliko sati, a muzičaru nije bilo teško da izdrži ovaj napor, jer mu je, kaže, pomoglo iskustvo koje je stekao snimajući spotove, ne samo kao akter već i kao režiser.

“Sjajna ekipa radi ovu seriju, tako da je vladala odlična atmosfera. Ono što me je posebeno obradovalo je što glumci imaju slobodu, pa su me pustili da improvizujem, a na taj način se najbolje gradi lik. Eto, nadam se da ću i publiku kada bude gledala seriju uspjeti da nasmijem kada me bude vidjela u ulozi opasnog momka”, iskren je Ćetković .

Prvih osam epizoda "Dojč kafea", koji producent opisuje kao prvi crnogorski sitkom u vidu urbane komedije o tri prijatelja koji otvaraju zajednički kafić, počeće da se emituju na RTCG u novembru.

Glavne uloge povjerene su Kovačeviću koji igra fensera Simona Separea, Milivoju Obradoviću u ulozi Mihe The Mana koji vidi sebe kao urbanog umjetnika i Zoranu Vujoviću koji će utjelotvoriti Danila Rukolu, 35-godišnje dijete bogataša. U seriji glume takođe Andrea Mugoša, Marko Janketić, Marinko Madžgalj, Jelena Rakočević-Nenezić, Emir Hadžihafizbegović i drugi.

Kovačević: Lako smo se dogovorili

Kovačević je najavio mnoge druge gostujuće glumce i ljude iz javnog života, a Ćetković je, kaže, bio pravo osvježenje za čitavu ekipu.

“Od trenutka kad se u scenariju pojavljuje lik koji glumi Ćetković , imali smo želju da upravo on igra tu ulogu. Bio je čak lak i kad su pregovori u pitanju, brzo smo se dogovorili. Kao glumac i producent projekta, ponosan sam što u ekipi koju čine sjajni glumci iz Crne Gore i regiona, imamo još i Ćetkovića”, ne krije zadovoljstvo Kovačević. Na pitanje postoji li mogućnost da najpopularnijeg crnogorskog pjevača gledamo i u nastavku serije, on je odgovorio: “To se sa sitkomom nikad ne zna. Ukoliko se publici svidi Sergejev lik, mi bismo ga rado vidjeli i u nastavku”.

Galerija

Preporučujemo za Vas