Stigao je finalni trejler "Ratova zvijezda"

Radnja filma, smještena je decenijama nakon "Povratka džedaja", a u trejleru se vidi da mlađe generacije nisu sigurne da su priče o džedajima stvarne
1 komentar(a)
Ratovi zvijezd, Foto: Beta/AP
Ratovi zvijezd, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.10.2015. 11:56h

Finalni trejler za dugo očekivani film "Star Wars: The Force Awakens" imao je sinoć svoju premijeru i to na poluvremenu fudbalske utakmice.

Novi trejler nas uvodi u priču o već poznatim junacima i svemirskim bitkama koje smo navikli da gledamo u prethodnim filmovima "Ratova zvijezda".

Radnja filma, smještena je decenijama nakon "Povratka džedaja", a u trejleru se vidi da mlađe generacije nisu sigurne da su priče o džedajima stvarne. Han ih međutim uvjerava da je sve što su čuli istina.

U međuvremenu, Kajlo Ren je riješen da završi ono šta je Dart Vejder počeo (neko bi rekao da to znači eliminisanje svih tragova džedaja).

Režiser Dž. Dž. Abrams je prije prikazivanja finalnog trejlera uputio poruku svim fanovima: “Baš me briga da li ste crni, bijeli, braon, džedaj ili sit. Samo se nadam da će vam se svideti!”

U dugoočekivanom ostvarenju producentske kuće Lucasfilm i reditelja Džej Džej Abramsa, igraju Harison Ford, Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajsek, Lupita Njongo, Andi Serkis, Domnal Glison, Entoni Denijels, Piter Mejhju i Maks fon Sidou.

Bonus video: