Lena Dunam ogolila i dušu i tijelo u seriji “Girls”

„Provela sam u krevetu nekoliko nedjelja zbog čitanja stvari o meni na sajtovima, a koje se mnogu nazvati feminističkim tračevima“, naglasila je glumica, dodajući da su joj takva iskustva donijela nesigurnost tokom pojavljivanja na gotovo svim bitnijim događajima u Holivudu iako se uvijek trudi da bude „cool“
50 pregleda 0 komentar(a)
Lena Dunam (Novina)
Lena Dunam (Novina)
Ažurirano: 18.10.2015. 14:16h

Glumica, scenaristkinja, režiserka i producentkinja Lena Dunam u razgovoru za Harper's Bazaar ispričala je da je u seriji “Girls” ogoljela svoju dušu i tijelo, nadajući se da će tako uticati na publiku, ali i da svoj uticaj koji joj donosi popularnost pokušava da iskoristi u dobre svrhe.

U istom razgovoru za novembarsko izdanje, 29-godišnjakinja tvrdi da je njen životni cilj da „širi pozitivnost“, te da je svjesna toga da „mnogim majkama nije najuzornija osoba, ali da ne želi da se folira“.

Prema njenim riječima, ona se konstantno trudi da održi kontakt sa fanovima tako što svakodnevno tvituje o raznim problemima i pitanjima, ali da uvijek teži tome da se zadrži na temama od značaja.

„Volim internet zato što mi pomaže da otkrijem informacije o svemu što je meni važno. Ali sa druge strane, mrzim internet zato što je svako bolno iskustvo koje sam iskusila kao odrasla osoba, od suočavanja sa smrću drage osobe, do razvoda u porodici, došlo upravo iz tog ugla“, ispričala je ona.

„Provela sam u krevetu nekoliko nedjelja zbog čitanja stvari o meni na sajtovima, a koje se mnogu nazvati feminističkim tračevima“, naglasila je glumica, dodajući da su joj takva iskustva donijela nesigurnost tokom pojavljivanja na gotovo svim bitnijim događajima u Holivudu iako se uvijek trudi da bude „cool“.

„Cool si kada radiš ono što je*eno želiš. Trenutno se ne osjećam kul, a naročito se ne osjećam kul kada prisustvujem događajima koji su vezani za filmsku industriju. Ako se nekad i osjećam kul, kasnije vidim svoju sliku negdje i pomislim kako je to katastrofa. Ono što sigurno osjećam je sloboda kada su u pitanju određene vrsti pritiska“, pojasnila je Dunam.

Ipak, ona je svjesna i pozitivnih stvari koje je dobila, jer je kao veoma mlada uključena u holivudski svijet.

„Bila sam veoma srećna osoba. Bila sam u mogućnosti da uradim neke stvari prije tridesete godine, a koje mnogi drugi nisu mogli“, zaključila je ona.

Bonus video: