Pogledajte novi trejler za "Smrdljivu bajku" sa Žarkom Lauševićem

Premijera filma je zakazana za 25. novembar u Sava Centru u Beogradu
89 pregleda 2 komentar(a)
Smrdljiva bajka, Foto: Screenshot (YouTube)
Smrdljiva bajka, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 10.10.2015. 16:02h

Objavljen je novi, drugi bioskopski trejler za domaći film godine "Smrdljiva bajka" reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića, u kojem jednu od glavnih uloga tumači Žarko Laušević.

Premijera filma je zakazana za 25. novembar u Sava Centru u Beogradu, a potom će uslijediti i svečane premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Požarevcu, Vršcu, Smederevu, Kruševcu i drugim gradovima.

U glumačkoj ekipi su i Jelena Đokić i Petar Božović, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov…

Moma (Žarko Laušević) je skitnica koji živi u napuštenoj fabrici i pati od depresije. Ema (Jelena Đokic) je skitnica koja živi u šahtu i liječila se od alkoholizma.

Ema je nekada davno izgubila bebu i to je preokrenulo njen život. Moma se zaljubljuje u Emu.

Oni počinju da žive zajedno u potpunoj nemaštini, jedno drugom uljepšavaju dane, a vjenčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji.

Moma i Ema odlaze na medeni mjesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera.

Nastavljaju porodični život u troje…

Od 26. novembra film će naći u bioskopskoj distribuciji, a posredstvom Mobil 3D Cinema prikazivaće se i u bioskopima širom Srbije i regiona. Distributer filma je Art Vista.

Bonus video: