Snimanje sitkoma "Dojč kafe" se nastavlja u oktobru

Glumačkoj ekipi u narednim epizodama pridružiće se Sergej Trifunović, Goran Bogdan, Lazar Ristovski, a možda i hrvatska pjevačica Severina
74 pregleda 0 komentar(a)
Dojč kafe, Foto: Privatna arhiva
Dojč kafe, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 24.09.2015. 19:05h

Pripreme za drugih osam epizoda prvog serijala crnogorskog sitkoma “Dojč kafe” su u toku, a njihovo snimanje , prema riječima glavnog glumca i producenta serije, Dušana Kovačevića, krenuće u oktobru.

Osam epizoda, čije prikazivanje počinje u novembru, trenutno montiraju.

“Trenutno odrađujemo zvuk i kolor. Muzika je već gotova, zvuči fenomentalno”, otkriva Kovačević dodajući da je kao producent, ali i glumac veoma zadovoljan kako je zavšen prvi dio serijala.

“S obzirom na to sa koliko smo sredstava raspolagali, napravili smo izvrstan posao, što se nadam da će potvrditi i publika kad se serija bude emitovala. Veliku zahvalnost dugujem prije svega Ivanu Đuroviću, ali i reditelju Miloradu Milinkoviću koji su svoj posao perfektno odradili i samim tim nam i olakšali sve ovo. Takođe bih se zahvalio ostatku ekipe, zaista sam prezadovoljan poslom koji smo svi zajedno uradili”, ponosno ističe Kovačević.

Emitovanje serije “Dojč kafe” još nije počelo, ali je Kovačević zadovoljan prostorom koji je ovaj projekat dobio u medijima. No, iako svi znaju za seriju, kako tvrdi, to mu nije obezbijedilo nove sponzore.

“Podršku imam veliku, ali se ona završava sa konstatacijom “bravo”, tapkanjem po ramenu i maženjem po glavi. Za sada, sem onih koji su u startu prepoznali 'Dojč kafe', kao dobar projekat, niko nam se novi nije javio, ali to ne znači da ja treba da odustanem. Naprotiv, i dalje vapim i tražim sredstva da zatvorimo finansijsku konstrukciju za preostalih osam serija, jer ne bi valjalo da stanemo na pola posla”, poručuje Kovačević.

Pojačanja: Trifunović, Bogdan, Ristovski, možda i Severina

Glumačkoj ekipi koju predvode Mišo Obradović, Ljubica Barać Vujović, Zoran Vujović, Marko Janketić, Andrija Milošević, Emir Hadžihafizbegović, Marko Baćović i Bane Popović, u narednim epizodama pridružiće se Sergej Trifunović, Goran Bogdan, Lazar Ristovski, a možda i hrvatska pjevačica Severina .

Kovačević priznaje da je bilo uloga koje su na početku planirane kao epizode, ali da će se zbog toga što su se glumci odlično pokazali, u narednih osam epizoda dobiti više prostora.

“To se upravo desilo sa ulogama koje tumače Jelena Rakočević, Andrea Mugoša i Ana Vujošević. Mnogo manje prostora imaće u prvih osam epizoda, ali će zato u nastavku prvog serijala dobiti značajnije mjesto u seriji. No, o tom potom. Snimanje tek treba da počne, a scenario se završava”, ističe Kovačević.

Bonus video: