TEMA IZ FILMA "MISS YOU ALREADY"

Dru Barimor redovno ide na kontrolu dojki

U filmu "Miss You Already" Dru igra Džes čija dugogodišnja prijateljica Mili vodi iscrpljujuću bitku sa rakom dojke, a u Dru je otkrila koliko je ova tema važna za nju
64 pregleda 2 komentar(a)
Dru Barimor, Foto: Shutterstock
Dru Barimor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.09.2015. 16:54h

Glumica Dru Barimor snimila je film "Miss You Already" koji govori o dvije žene čije prijateljstvo je stavljeno na probu zbog ozbiljne bolesti a u nedavnom intervjuu Dru je otkrila koliko joj je ovaj film značio.

U filmu "Miss You Already" Dru igra Džes čija dugogodišnja prijateljica Mili vodi iscrpljujuću bitku sa rakom dojke, a u Dru je otkrila koliko je ova tema važna za nju.

Glumica je ispričala kako je redovno  počela da ide na kontrole dojki otkako su njene dve prijateljice ostale bez majki zbog raka dojke. I ne samo to, Dru ih je i konsultovala nakon što je dobila scenario za film.

“Prije nego što sam počela da snimam ovaj film, konsultovala sam se oko priče sa njima. Obije su u njoj prepoznale iskrenost, humor, bijes, sebičnost - i sve ono što nosi sa sobom jedna duga i iscrpna borba sa rakom”, ispričala je Barimor.

“To mi je mnogo značilo, jer sam tokom snimanja stalno mislila na njih dvije. Takođe, bitno je da žene vode više brige o svom zdravlju. Tako, na primjer, nakon što su moje prijateljice ostale bez majki ja sam počela  redovno  da odlazim na preglede”, iskrena je bila glumica koja je u posljednje vrijeme angažovana i u seriji “Knife Fight”, a iduće godine će producirati film “How To Be Single”.

Preporučujemo za Vas