Dejvid Džejson reprizira svoju ulogu iz sedamdesetih

Sedamdesetpetogodišnja legenda snimljena je u braon mantilu, koji je zaštitni znak njegovog lika, a u pojedinim kadrovima na glavi nosi građevinarsku kacigu
175 pregleda 1 komentar(a)
Dejvid Džejson, Foto: Telegraph.co.uk
Dejvid Džejson, Foto: Telegraph.co.uk
Ažurirano: 17.09.2015. 08:28h

Britanski glumac Dejvid Džejson, čuven kao Del Boj iz “Mućki”, repriziraće ulogu koja mu je sedamdesetih donijela status nove nade britanske komedije. On ponovo igra prodavca (na slici) u rimejku BBC-jeve serije Open All Hours koja se trenutno snima u Jorkširu, a prve fotografije sa snimanja upravo su puštene u javnost.

Sedamdesetpetogodišnja legenda snimljena je u braon mantilu, koji je zaštitni znak njegovog lika, a u pojedinim kadrovima na glavi nosi građevinarsku kacigu.

“Divno je što se naša fantastična ekipa vraća u Grenvil, topli i entuzijastični svijet, pun specifičnih karaktera i situacija koje jedino Roj Klark (scenarista) može da osmisli”, kazao je o ovom projektu njegov izvršni producent Geret Edvards.

Serija će početi da se emituju za Božić, kada će biti prikazana specijalna epizoda. Zatim će gledaoci moći da vide i kompletnu novu sezonu.

Prvi specijal “Open All Hours” u novom milenijumu prikazan je za Božić 2013, nakon skoro 30 godina od okončanja serije i bio je najgledaniji televizijski program u Velikoj Britaniji toga dana.

Bonus video: