"Svijet iz doba jure" film sa najviše grešaka u 2015.

Apsolutni rekorder je ratna drama "Apokalipsa danas" koji sadrži čak 561 grešku
1 komentar(a)
Svijet iz doba jure, Foto: Screenshot (YouTube)
Svijet iz doba jure, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 16.09.2015. 07:58h

Blokbaster o dinosaurusima "Svijet iz doba jure" je film sa najviše grešaka od svih ostvarenja prikazanih od početka 2015, piše sajt Moviemistakes.

Naučnofantastična epopeja Kolina Trevorova sadrži najmanje 19 krupnih i manjih omaški, uključujići jedan broj scenarijskih nedosljednosti i faktualnih neistina, kao što je džip koji jedan od junaka filma uspijeva da pokrene iako ga 20 godina niko nije vozio.

Pojedine "greške" su uočljivije od drugih. Tako je jedan gledalac s pravom primijetio da direktorka parka Kler Diring, koju igra Bris Dalas Hauard, ne bi mogla da preživi cijeli film sve vrijeme trčeći u cipelama sa visokim potpeticama.

Trevorov može ipak da bude spokojan jer je njegov film relativno "bezgrešan" u poređenju sa Spilbergovim "Parkom iz doba jure" iz 1993. u kom je sajt Moviemistakes pronašao 156 grešaka.

Apsolutni rekorder je ratna drama "Apokalipsa danas" koji sadrži čak 561 grešku.

Drugo mjesto na listi filmova sa najviše grešaka u 2015. zauzeo je najnoviji nastavak Terminatora, "Geneza", sa 10 omaški i nedosljednosti, dok treću pozociju drže "Čovjek Mrav" i "Pobješnjeli Maks: Autoput bijesa", svaki sa po osam grešaka.

Bonus video: