Švarceneger preuzima od Trampa vođenje televizijskog Aprentisa

Tramp, koji je u trci za predsjedničkog kandidata Republikanske stranke, objavio je da će napustiti emisiju da bi se posvetio političkoj karijeri, nekoliko nedjelja prije nego što je ta televizija prekinula svoju poslovnu vezu sa njim, krajem juna
1 komentar(a)
Arnold Švarceneger, Foto: Shutterstock
Arnold Švarceneger, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.09.2015. 05:29h

Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger preuzeće mjesto Donalda Trampa u popularnom američkom rijaliti programu Selebriti Aprentis (Celebrity Apprentice), objavila je danas televizijska mreža NBC.

Televizija je objavila da će Švarceneger, glumac i guverner u dva mandata, biti novi domaćin ove emisije koja se vraća u programsku šemu za televizijsku sezonu 2016. godine.

Tramp je tu emisiju učinio izuzetnu popularnom. Na njoj su se prvo obični ljudi, a zatim poznate ličnosti takmičili u ispunjavanju zadataka gdje treba da pokažu umijeće u biznisu i preduzetništvu. U sedam sezona Selebriti Aprentis je doprinio da se sakupi više od 15 miliona dolara za dobrotvorne svrhe, saopštio je NBC.

Tramp je poznat po svojoj rečenici "Otpušten si" (You are fired) u tom programu.

Tramp, koji je u trci za predsjedničkog kandidata Republikanske stranke, objavio je da će napustiti emisiju da bi se posvetio političkoj karijeri, nekoliko nedjelja prije nego što je ta televizija prekinula svoju poslovnu vezu sa njim, krajem juna.

Televizija je odluku donijela poslije Trampovih uvredljivih izjava na račun meksičkih imigranata u SAD.

Tramp je na vijest da će ga Švarceneger zamijeniti na mjestu domaćina u tviter poruci čestitao glumcu i rekao da će on biti jako dobar za prikupljanje dobrotvornih sredstava.

Bonus video: