STAR WARS

Ovo je novi negativac u "Ratovima zvijezda"

Budući da je ostalo još samo četiri mjeseca do premijere, Lucasfilm ljubiteljima franšize “na kašičicu” otkriva detalje iz novog filma
3 komentar(a)
Ažurirano: 25.08.2015. 11:05h

Magazin “Empire” objavio je novu fotografiju Kajla Rena, zlikovca u dugoočekivanom prednastavku filma “Ratovi zvezda: Sila se budi”.

Budući da je ostalo još samo četiri mjeseca do premijere, Lucasfilm ljubiteljima franšize “na kašičicu” otkriva detalje iz novog filma.

Šta smo do sada saznali?

1. Nikada u “Ratovima zvezda” nije prikazan lik kakav je Kajlo Ren, tvrdi scenarista Lorens Kasdan. On je u intervjuu za EW otkrio da su “emocije” ono što ga razlikuje.

“Pisao sam za četiri filma ‘Ratovi zvezda’ i do sad se nisam susreo sa likom kakav je Kajlo Ren”, rekao je Kasdan.

2. Igra ga Adam Drajver koji se proslavio ulogom Adama Seklera u HBO seriji “Girls”. Upitan o tome koga će igrati u filmu ranije se našalio: “Igram brata Džabe d Hata – Tima d Hata”.

3. Kajlo Ren nije pravo ime zlikovca. “Ren” je titula misteriozne grupe “Vitezova Rena”. Još nije poznato o kakvom je timu riječ.

4. On nije Revan. Neki ljubitelji “Ratova zvijezda” spekulisali su da je Kajlo Ren zapravo lik iz istoimene video igre. Revan je ime glavnog lika u igri “Knights of the Old Republic”.

5. Nije ni izbliza misteriozan kao Vrhovni vođa Snouk. Ovaj lik povjeren je Endiju Serkisu, koji stoji iza replike “There has been an awakening. Have you felt it? The Dark Side, and the Light”, koju smo mogli da čujemo u prvom tizeru.

Spekuliše se da će igrati ulogu manipulatora iz sijenke.

Galerija

Preporučujemo za Vas