Nova verzija serija „Princ iz Bel Era”

Iako vijest još nije zvanično potvrđena, “Hafington post” već predviđa da će glavnu ulogu imati Smitov sin, Džejden, koji je na sebe skrenuo pažnju ulogom u akcionom filmu "Karate Kid"
101 pregleda 0 komentar(a)
Vil Smit, Džejd Pinket Smit, Foto: Shutterstock
Vil Smit, Džejd Pinket Smit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.08.2015. 18:24h

Kultna američka serija koja se prikazivala 90-ih godina "Princ sa Bel Era", zahvaljujući kojoj se i proslavio holivuski glumac Vil Smit i promovisala hip-hop muzika, dobiće novu verziju, najavio je sajt TVLine.

Prema pisanju pomenutog medija, Vil Smit i njegova produkcijska kuća “Oberbrook Entertainment” trenutno rade na rimejku popularnog sitkoma koji se od 1990. do 1996. prikazivao na američkoj televiziji NBC.

Riječ je o "savremenoj porodičnoj komediji" koja će biti inspirisana serijom "Princ sa Bel Era", tačnije situacijom u kojoj glavni lik dolazi u nepoznatu sredinu, navodi sajt.

Seriju će producirati Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket-Smit, koji su se i upoznali na audiciji za seriju “Princ iz Bel Era”. Za razliku od njenog supruga, Džejda nije dobila ulogu u pomenutoj seriji.

Iako vijest još nije zvanično potvrđena, “Hafington post” već predviđa da će glavnu ulogu imati Smitov sin, Džejden, koji je na sebe skrenuo pažnju ulogom u akcionom filmu "Karate Kid".

Vil Smit je za ulogu u seriji "Princ sa Bel Era" dva puta bio nominovan za nagradu Zlatni globus.

Bonus video: