Kraj "Igre prijestola" nakon 8. sezone?

A na čuveno pitanje da li je Džon Snou zaista mrtav, Lombardo je odgovorio: “Mrtav, mrtav, mrtav. Džon Snou je mrtav. Sve što sam čuo, vidio i pročitao u vezi sa tim znači samo jedno – on je zaista mrtav”
3 komentar(a)
Džon Snou, Igra prijestola, Foto: Beta/AP
Džon Snou, Igra prijestola, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.07.2015. 08:35h

Predsjednik televizijske kuće HBO Majkl Lombardo izjavio je na konferenciji u četvrtak da će se serija "Igra prijestola" završiti najvjerovatnije poslije 8. sezone.

“Pitanje je koliko ćemo još sezona odraditi poslije sedme, ali mislim da šouraneri planiraju da se završi jedno 2 godine nakon 6. sezone. Kao što sam i ranije rekao, zaista bih volio da se predomisle, ali mislim da za to za sada ne postoje šanse”, izjavio je Lombardo, a prenosi Mashable.

U nekim prethodnim intervjuima ukazano je na to da bi serija najvjerovatnije mogla da se završi nakon 7. sezone, ali je ostavljena mogućnost da bude snimljena još jedna.

A na čuveno pitanje da li je Džon Snou zaista mrtav, Lombardo je odgovorio: “Mrtav, mrtav, mrtav. Džon Snou je mrtav. Sve što sam čuo, vidio i pročitao u vezi sa tim znači samo jedno – on je zaista mrtav”.

Bonus video: