GLUMICA O BORBI SA BOLEŠĆU

Selma Bler ima multiplu sklerozu: Pomozite ako vidite da sam pala

Zahvalila se svim prijateljima koji su bili iz nju od trenutka kada je saznala od čega boluje, kao i prijatelju koji je "natjerao" da ode na pregled
187 pregleda 0 komentar(a)
Selma Bler, Foto: Shutterstock
Selma Bler, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.01.2019. 02:13h

Glumici Selmi Bler (46) dijagnostikovana je multipla skleroza u augustu ove godine, a tek sada je odlučila podijeliti ovu vijest s fanovima, objavivši emotivnu posvetu svojim prijateljima koji joj pomažu u njenoj borbi, ali i o simptomima.

"Bila sam u ovom ormaru i toliko sam zahvalna da sam ovo morala podijeliti s vama. Briljantna kostimografkinja Alisa Svanson ne samo da je dizajnirala odjeću koju ću nositi u novoj Netfliksovoj seriji 'Another Life', već je brižno navukla pantalone na moje noge, navukla mi topiće, zakopčala dugmad na kaputu i ponudila svoja ramena da se oslonim. Imam multuplu sklerozu", napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was in this wardrobe fitting two days ago. And I am in the deepest gratitude. So profound, it is, I have decided to share. The brilliant costumer #Allisaswanson not only designs the pieces #harperglass will wear on this new #Netflix show , but she carefully gets my legs in my pants, pulls my tops over my head, buttons my coats and offers her shoulder to steady myself. I have #multiplesclerosis . I am in an exacerbation. By the grace of the lord, and will power and the understanding producers at Netflix , I have a job. A wonderful job. I am disabled. I fall sometimes. I drop things. My memory is foggy. And my left side is asking for directions from a broken gps. But we are doing it . And I laugh and I don’t know exactly what I will do precisely but I will do my best. Since my diagnosis at ten thirty pm on The night of August 16, I have had love and support from my friends , especially @jaime_king @sarahmgellar @realfreddieprinze @tarasubkoff @noah.d.newman . My producers #noreenhalpern who assured me that everyone has something. #chrisregina #aaronmartin and every crew member... thank you. I am in the thick of it but I hope to give some hope to others. And even to myself. You can’t get help unless you ask. It can be overwhelming in the beginning. You want to sleep. You always want to sleep. So I don’t have answers. You see, I want to sleep. But I am a forthcoming person and I want my life to be full somehow. I want to play with my son again. I want to walk down the street and ride my horse. I have MS and I am ok. But if you see me , dropping crap all over the street, feel free to help me pick it up. It takes a whole day for me alone. Thank you and may we all know good days amongst the challenges. And the biggest thanks to @elizberkley who forced me to see her brother #drjasonberkley who gave me this diagnosis after finding lesions on that mri. I have had symptoms for years but was never taken seriously until I fell down in front of him trying to sort out what I thought was a pinched nerve. I have probably had this incurable disease for 15 years at least. And I am relieved to at least know. And share. ? my instagram family... you know who you are.

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Zahvalila se svim prijateljima koji su bili iz nju od trenutka kada je saznala od čega boluje, kao i prijatelju koji je "natjerao" da ode na pregled, piše Klix.

"Imala sam simptome godinama, ali nikada ih nisam shvatala ozbiljno dok nisam pala ispred njega pokušavajući riješiti ono što sam mislila da je uklještenje živca. Onesposboljena sam. Nekada padam. Ispadaju mi stvari. Pamćenje mi je maglovito, a lijeva strana traži da je navodi pokvareni GPS. Ali radimo na tome i smijem se. Ne znam šta ću uraditi precizno, ali dajem sve od sebe", napisala je.

Podijelila je i fotografiju svoje glave kazavši kako je sve počelo od bolova u vratu. Kazala je kako joj se simptomi pogoršavaju, ali da daje sve od sebe da život proživi punim plućima.

"Uvijek vam se spava, to je jedan od simptoma. Želim spavati, ali ne spavam jer želim da moj život bude ispunjen. Želim se igrati sa svojim sinom. Želim šetati ulicom i jahati konja. Imam MS, ali sam u redu. Ali ako me vidite kako padam na ulici, slobodno mi pomozite da ustanem jer će meni trebati cijeli dan da to uspijem. Ovu bolest imam sigurno 15 godina i olakšanje je što sam konačno to otkrila i podijelila", napisala je.