GLUMICA OTVORENO O PROŠLOSTI

Dru Barimor: Kokain je moja noćna mora

Sjećajući se vremena kada je postala dječja zvijezda, Dru je rekla da je to "kao recept za katastrofu"
277 pregleda 0 komentar(a)
Dru Barimor, Foto: Shutterstock
Dru Barimor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.09.2018. 18:59h

Američka glumica Dru Barimor otvoreno je govorila o svom problematičnom ponašanju tokom tinejdžerskih dana, kada je napravila prve korake u filmskoj industriji.

Barimor je gostovala u Netfliksovoj emisiji "Norm Macdonald Has A Show", a posebno se osvrnula na početak svoje karijere kada je postala mlada zvijezda u Holivudu.

I dok bi neki sanjali o njenoj slavi i uspjehu poznato je da se Dru tada drogirala, zbog čega ju je voditelj Norm u emisiji pitao da li joj danas nedostaje korišćenje kokaina.

"O moj Bože. Ne. Prošlo je dosta vremena, ali ne", odsječna je bila Barimor, koja je prethodno pričala o svojoj zavisnosti koju je razvila u 12. godini. "Ne postoji ništa što izaziva u meni izaziva veći napad panike, od kokaina. To je moja noćna mora."

Zvijezda filmova "Pedeset prvih sastanaka", "I-Ti vanzemaljac" i "Čarlijevi anđeli" rekla je da nikada nije koristila halucinogene droge, te da se trudi da eliminiše sve loše iz svog okruženja.

"Pijem, uživam u životu i ne brinem se previše. Nisam postala borbeni aktivista sa jasnom porukom, ali kokain je bukvalno najgora noćna mora iz mog života".

Dru Barimor je sa samo sedam godina stekla ogromnu slavu nakon uloge u filmu Stivena Spilberga "I-Ti vanzemaljac", 1982. godine, podsjeća B92.

Sjećajući se vremena kada je postala dječja zvijezda, Dru je rekla da je to "kao recept za katastrofu".

"Znaš šta je uzbudljivo? Imala sam svoj posao sa 14 godina," priznala je. "Kao, kriza srednjih godina, institucionalizovana, na crnoj listi, bez porodice. A onda sam morala da budem samoj sebi roditelj. "

Uprkos svojoj problematičnoj prošlosti, igrala je u nekoliko filmova uključujući "Never Been Kissed" i "Charlie's Angels".

Pored njene glumačke karijere, Dru se ostvarila i u ulozi majke. Ima dvije ćerke - petogodišnju Oliv i godinu mlađu Frenki, sa bivšim mužem Vilom Kopelmanom.

Preporučujemo za Vas