Podgoričanka Milena Gardašević jedan od kreatora Hopkinsonove biografije

Milena Gardašević od 2012. godine živi u Los Anđelesu, gdje gradi glumačku karijeru. Ona je kreativni direktor kompanije 'Margam Fine Art LLC" čiji su vlasnici proslavljeni glumac i njegova supruga Stela
668 pregleda 0 komentar(a)
Milena Gardašević, Foto: Privatna arhiva
Milena Gardašević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.06.2015. 17:32h

Glumica i slikarka iz Podgorice Milena Gardašević, kao jedan je od kreatora, našla se u jedinoj autorizovanoj biografiji, slavnog holivudskog glumca ser Entonija Hopkinsa "Dreamscapes", autora Arona Tukera.

Milena Gardašević od 2012. godine živi u Los Anđelesu, gdje gradi glumačku karijeru. Ona je kreativni direktor kompanije 'Margam Fine Art LLC" čiji su vlasnici proslavljeni glumac i njegova supruga Stela.

"Kompanija predstavlja orginalni umjetnički rad Entoni Hopkinsa i zadatak nam je da na internacionalnom nivou upoznamo publiku sa širokom paletom njegovih talenata... Prije svega sa njegovim slikarstvom i kompozicijama. Tim povodom, u raznim metropolama, biće organizovane brojne izložbe njegovih slika, kao i knjiga u kojoj će se prvi put naći djelovi njegove intime u vidu dnevnika o djetinjstvu, ratu, ličnim uzorima, poeziji, uz mnoštvo porodičnih fotografija... uz mnogo fotografija njegovih slika", kazala je Gardašević "Vijestima".

Ona je prethodno na svom Facebook profilu objavila da ovaj dnevnik umjetničkih talenata Hopkinsa, glumca predstavlja u svijetlu koji do sada nije viđen.

Gardašević je, kao glumica, do sada imala zapažene uloge u filmovima "Vanga" (2013) i "Going Bongo" (2015), a jedno vrijeme bila je angažovana i na Brodveju.

Bonus video: