Sin Vila Smita u Lurmanovoj seriji o nastanku hip hopa u Njujorku

Radnja ove serije, koja je povjerena režiseru filma “Moulin Rouge” i “Romeo and Juliet”, smještena je u Njujork sedamdesetih godina prošlog vijeka, a pratiće grupu tinejdžera iz predgrađa koji se priključuju novom talasu hip hopa, panka i diska
158 pregleda 1 komentar(a)
Džejden Smit (Novina)
Džejden Smit (Novina)
Ažurirano: 11.06.2015. 18:53h

Džejden Smit, sin popularnog glumca Vila Smita, pridružio se glumačkoj ekipi Netflixove muzičko igrane serije “The Get Down”, koja će uskoro biti dostupna za gledanje.

Radnja ove serije, koja je povjerena režiseru filma “Moulin Rouge” i “Romeo and Juliet”, Bazu Lurmanu, smještena je u Njujork sedamdesetih godina prošlog vijeka, a pratiće grupu tinejdžera iz predgrađa koji se priključuju novom talasu hip hopa, panka i diska. Džejden Smit, koji je poznat po ulozi u filmovima “The Karate Kid” i “After Earth”, tumačiće lik mladog umjetnika koji crta grafite, a čije je ime Markus Dizi Kipling.

“Kao publika, znali smo Džejdena još kao veoma malog, a on je od nedavno u potrazi za izazovnim ulogama, pa je ovo sjajna prilika da njegova strast poraste na seu. Veoma smo srećni što nam se pridružio”, rekao je režiser.

Smit se tako pridružio glumačkoj ekipi koju čine, bivša zvijezda serije “Sons Of Anarchy” Džimi Smits, kao i mlade glumačke nade Herizen Gvardiola, Džastis Smit, Šameik Mur i drugi.

Bonus video: