Zvijezda serije Navy CIS odmara u Budvi

Vederli je karijeru počeo u sada kultnom “The Cosby Showu”. Ostvario je i nekoliko zapaženih filmskih uloga. Osim što čini neizostavan dio glumačke postave, u “Navy CIS-u” on je okušao i iza kamera kao reditelj dvije epizode
154 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2015. 05:46h

Još jedna faca svjetskog džet seta odmara se u Budvi. Naime, američki glumac Majkl Vederli (47) publici najpoznatiji kao vječni tinejdžer Entoni Dinoco u popularnoj televizijskoj seriji "Navy CIS".

Vederli se odmara na Svetom Stefanu sa svojom suprugom Bojanom i dvoje djece.

Njega su, dok je šetao Miločerskim parkom ulovili Budvani Stefan i Andrej, i sa njim se fotografisali.

Vederli je karijeru počeo u sada kultnom “The Cosby Showu”. Ostvario je i nekoliko zapaženih filmskih uloga. Osim što čini neizostavan dio glumačke postave, u “Navy CIS-u” on je okušao i iza kamera kao reditelj dvije epizode.

Glumac je bio tri godine u vezi s lijepom i popularnom glumicom Džesikom Albom i to u vrijeme dok su bili partneri u seriji “Anđeo tame”. Bili su i vjereni, ali su se ipak rastali.

Zatim je Vederli uplovio prvo u romansu, a potom, 2009. i u brak sa srpskom košarkašicom Bojanom Janković. Sa njom ima dvoje djece, kćerku Oliviju i sina Lijama. Iz prvog braka Majkl ima 19 godišnjeg sina Augusta.

Galerija

Bonus video: