Simpsonovi: Razvode se Homer i Mardž

"Homer i Mardž će se zvanično rastati i Homer će se zaljubiti u svoju apotekarku, kojoj glas daje Lena Danam" rekao je Al
1 komentar(a)
Simpsonovi, Foto: Beta/AP
Simpsonovi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.06.2015. 08:55h

Bračnoj sreći Homera i Mardž Simpson se bliži kraj. Oni imaju jedan od najdugovečnijih brakova u istoriji televizije, koji traje već preko 26 sezona, tačnije od 1989. godine.

Izvršni producent serije "Simpsonovi" Al Džin otkrio je u intervjuu za "Variety" da će se slavni animirani par rastati u predstojećoj 27. sezoni, koja će početi da se emituje ove jeseni.

"Otkriveno je poslije svih ovih godina da Homer ima narkolepsiju, hronični neurološki poremećaj koji utiče na spavanje. To izaziva strašne probleme za njihov brak" rekao je Al Džin.

Međutim, narkolepsija nije jedini problem, pošto će se Homer pored toga zaljubiti u drugu ženu. Radi se o liku kojem će glas pozajmiti jedna od brojnih gostujućih zvijezda najavljenih za novu sezonu.

"Homer i Mardž će se zvanično rastati i Homer će se zaljubiti u svoju apotekarku, kojoj glas daje Lena Danam" rekao je Al.

Homer je već jednom pao u iskušenje da prevari suprugu, u epizodi koja je emitovana daleke 1993. Tada je završio u hotelskoj sobi sa koleginicom Mindi, kojoj je glas pozajmila Mišel Fajfer, ali se na kraju vratio supruzi.

Bonus video: