Simpsonovi: Pomoćnik Bob će ubiti Barta

Izvršni producent "Simpsonovih" Al Džin otkrio je da će u ovogodišnjoj epizodi za Noć vještica, koja "tradicionalno" donosi nekoliko horor pričica iz Springfilda, Pomoćnik Bob ubiti Barta Simpsona
145 pregleda 0 komentar(a)
Simpsonovi, Foto: Wikipedia.org
Simpsonovi, Foto: Wikipedia.org
Ažurirano: 08.06.2015. 12:46h

Nakon 25 godina, Pomoćnik Bob će se konačno dočepati Barta Simpsona i ubiće ga!

Izvršni producent "Simpsonovih" Al Džin otkrio je da će u ovogodišnjoj epizodi za Noć vještica, koja "tradicionalno" donosi nekoliko horor pričica iz Springfilda, Pomoćnik Bob ubiti Barta Simpsona.

"Godinama unazad nerviraju me komedije frustracije, kao što je ona sa kojotom i pticom trkačicom. Stalno mislite - neka je više uhvati! Odlučili smo da Pomoćniku Bobu priuštimo to zadovoljstvo da se konačno dočepa Barta i ubije ga", rekao je Džin na "ATX" festivalu u Teksasu.

"Bob će uspjeti da ubije Barta, i onda će biti u problemu, odnosno neće znati šta bi sa sobom pošto je nakon više od dvije decenije u seriji ispunio svoju životnu misiju", otkrio je on zaplet Bartove priče.

Naravno, pošto je u pitanju specijalna epizoda za Noć veštica, Bart će već u sledećoj epizodi biti živ i zdrav.

Doktor Robert Anderdank Terviliger prvi put se kratko pojavio u epizodi 1990, i iste godine je pokušao Krastiju da namjesti oružanu pljačku. Bart ga je sprIJečio, Bob je poslat u zatvor i zakleo se da će se osvetiti. Glas mu pozajmljuje glumac i komičar Kelsi Gremer.

Bonus video: