Džejms Van režira film "Aquaman": Stručnjak za superheroje

anu je ranije ukazano veliko povjerenje, kada je dobio režisersku palicu za snimanje filmu “Furios 7”, koji do sada zaradio 1,5 miliona dolara
62 pregleda 1 komentar(a)
Džejms Van, Foto: Shutterstock
Džejms Van, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.06.2015. 08:39h

Režiser Džejms Van, kojem je povjeren sedmi dio franšize “Furious 7”, režiraće “Aquaman” film o super heroju, potvrdili su čelnici Warner Brosa.

“'Aquaman' je film koji će za nas biti prioritet, a Džejmsov dosadašnji rad je dokazao da je u stanju da se izbori sa tako velikim projektom, uz pomoć svog nevjerovatnog, kreativnog talenta, ali i originalnosti koju posjeduje”, kazao je u saopštenju predsjednik Warner Brosa, Greg Silvermen.

“Džejms nije samo čovjek koji umije sjajno da ispriča priču, već čini da akcija zaista eksplodira na velikim ekranima, a takođe, njegov rad je dinamičan pa drži pažnju”, nastavio je on.

Vanu je ranije ukazano veliko povjerenje, kada je dobio režisersku palicu za snimanje filmu “Furios 7”, koji do sada zaradio 1,5 miliona dolara, a prije ovoga je bio zadužen za horor hit “The Conjuring”, za koji se sprema i nastavak. Kralja sedam mora, odnosno Akvamena, tumačiće Džejson Momoa, koji je najpoznatiji po ulozi Kala Dorga u seriji “Game of Thrones”.

Sa druge strane, produkcija ovog filma povjerena je Krisu Snajderu, njegovoj supruzi Debori Snajder i Čarlsu Rovenu koji je ranije imao isti zadatak za “The Dark Knight Rises”.

Bonus video: