Večeras u City kvartu gledajte "Praznik u Rimu"

Kultni film u kojem glavnu ulogu tumači najpoznatija plavuša Merlin Monro, počeo je nešto nakon 21 sat, kada su sva predviđena mjesta za sjedenje bila popunjena
2 komentar(a)
Džada fest, Foto: Zoran Đurić
Džada fest, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.06.2015. 06:51h

Podgorički ljubitelji filmskih klasika imali su priliku da sinoć u neobičnoj atmosferi pogledaju ostvarenje "Neki to vole vruće" koji se na Starom aerodromu, na ukrštanju Ulice Avda Međedovića i Bulevara Pera Ćetkovića, prikazivao u okviru Džada film festa.

Kultni film u kojem glavnu ulogu tumači najpoznatija plavuša Merlin Monro, počeo je nešto nakon 21 sat, kada su sva predviđena mjesta za sjedenje bila popunjena. Publika, ali i slučajni prolaznici i stanari okolnih zgrada uživali su u gotovo potpunoj tišini tokom 120 minuta, jer je taj dio bio blokiran za saobraćaj, kao i prethodne lokacije na kojima se ranijih dana održavao Džada Film Fest.

Danas će se u okviru ovog filmskog festivala prikazivati "Praznik u Rimu", a platno će za tu priliku biti postavljeno kod restorana "Per Sempre" u City kvartu, a u subotu, Podgoričani će moći, da na parkingu iza spomenika Svetog Petra Cetinjskog, pogledaju film “Prozor u dvorište”.

Ciklus klasika na ulicama završava se filmom "Mandžurijski kandidat" koji će biti prikazan na glavnom Trgu Republike 7. juna od 21 čas.

Bonus video: