Švarceneger snima još jedan nastavak Konana

"Nije reč o rimejku, već o nastavku filma koji će u bioskope izaći 2016. godine", rekao je Morgan i dodao da će se novi film zvati "Konan uništitelj"
0 komentar(a)
Arnold Švarceneger, Foto: Shutterstock
Arnold Švarceneger, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.05.2015. 17:59h

Holivudski glumac Arnold Švarceneger igraće u nastavku filma iz 1982. godine "Konan varvarin", izjavio je producent filma Kris Morgan.

"Nije reč o rimejku, već o nastavku filma koji će u bioskope izaći 2016. godine", rekao je Morgan i dodao da će se novi film zvati "Konan uništitelj".

Prema njegovim riječima, lik Konana koji je bio mlad, kralj, legenda i kradljivac sada će biti "čovjek u određenim godinama".

Švarceneger, američko-austrijski glumac rođen 1947. godine, poznat je kao bodibilder, glumac i političar, koji je bio guverner američke savezne države Kalifornije od 2003. do 2011. godine.

Još kao mladić, Švarceneger je imao uspješnu karijeru kao bodibilder. Kasnije je stekao svjetsku slavu kao holivudska zvijezda akcionih filmova.

Slavu je stekao kao glumac u naučno-fantastičnom serijalu "Terminator", serijalu "Plaćenici" i u dva nastavka "Konana varvarina".

Bonus video: