Rok se zahvalio Spilbergu na podršci

"To je čovjek koji me je godinama inspirisao, inspirisao je film i stvorio likove koje volim. Taj čovjek mi je rekao: 'dobar si i nastavi tako'," rekao je Džonson o Spilbergu
50 pregleda 1 komentar(a)
Dvejn Džonson, Foto: Reuters
Dvejn Džonson, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.05.2015. 08:03h

Holivudski glumac Dvejn "Rok" Džonson javno se zahvalio Stivenu Spilbergu dok je ostavljao otiske šaka i stopala u cementu ispred TCL Kineskog teatra u Holivudu.

Rvački šampion koji je postao glumac nazvao je Spilberga jednim od svojih idola i zahvalio se Oskarom nagrađenom režiseru što mu je iznenada i neočekivano poslao čestitku.

"To je čovjek koji me je godinama inspirisao, inspirisao je film i stvorio likove koje volim. Taj čovjek mi je rekao: 'dobar si i nastavi tako'," rekao je Džonson a prenosi Rojters.

Džonsonov najnoviji film je akcija "San Andreas" gdje igra pilota spasilačkog helikoptera koji mora da spase ćerku pošto je zemljotres uništio obalu Kalifornije. Film u bioskope stiže 28. maja.

Džonson (43) postao je jedan od najplaćenijih i "najisplatljivijih" glumaca u Holivudu zahvaljujući ulozi u franšizi "Paklene ulice" (Fast and Furious). Sedmi nastavak "Paklenih ulica" zaradio je više od 1,4 milijarde dolara na bioskopskim blagajnama.

Bonus video: