Dejvid Linč će ipak režirati nastavak Tvin piksa

Kreatori serije Linč i Mark Frost najavili su u oktobru prošle godine da će 2016. godine biti emitovano devet novih epizoda serije snimljene prije 25 godina
61 pregleda 0 komentar(a)
Dejvid Linč, Foto: Shutterstock
Dejvid Linč, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.05.2015. 15:47h

Američki reditelj Dejvid Linč izjavio je da će ipak režirati nastavak kultne serije "Tvin piks" nakon što je u aprilu najavio da se povlači s tog projekta, prenosi američki tabloid Holivud reporter.

"Dragi prijatelji Tvitera, ništa nije kao što izgleda. Počinjemo! Tvin piks se vraća na Šoutajm", napisao je 69-godišnji Linč na svom nalogu društvene mreže Tviter koji ima 2,5 miliona obožavalaca.

Tu poruku je odmah pozdravio glumac Kajl Meklahlan, koji igra čuvenog agenta FBI Dejla Kupera.

Linč je početkom aprila najavio da neće režirati nastavak serije zbog spora oko novca s televizijskom mrežom Šoutajm.

Orginalna glumačka postava serije je odmah reagovala i snimila video klip u kojem su svi glumci pozvali da se Linč vrati, ocjenjujući da je serija bez Linča kao "djevojka bez tajni".

Kreatori serije Linč i Mark Frost najavili su u oktobru prošle godine da će 2016. godine biti emitovano devet novih epizoda serije snimljene prije 25 godina.

Serija je prikazana 1990. i 1991. godine, a zbog velikog uspjeha​ ​reprizirana je u SAD deset godina kasnije. Poslije serije, ​Linč snimio i film o "Tvin piksu" pod nazivom "Fire, Walk with me!".

Snimljeno je 30 epizoda serije "Tvin piksa", koju je američki​ ​časopis TV Gajd uvrstio među 25 kultnih serija u svijetu.

Bonus video: