Gubila sam uloge jer sam bila previše seksi

Iako od početka karijere nosi titulu jedne od najprivlačnijih glumica na svijetu, ona kaže da se nikad nije osjećala seksipilno
1 komentar(a)
Skarlet Johanson, Foto: Beta/AP
Skarlet Johanson, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.05.2015. 18:52h

Poznata holivudska glumica Skarlet Johanson tvrdi da je na početku karijere nisu shvatali ozbiljno i da je gubila uloge zbog svog seksipila, prenose američki mediji.

“Zbog svog seksi izgleda sam gubila mnoge uloge, jer se nisam uklapala u određene profile. To su uglavnom bile ozbiljnije uloge. Sada se situacija promijenila kada sam starija”, kazala je glumica.

Iako od početka karijere nosi titulu jedne od najprivlačnijih glumica na svijetu, ona kaže da se nikad nije osjećala seksipilno.

“Često se ne osjećam seksi, ni poželjno”, kazala je zanosna glumica i dodala da liniju održava tako što jede samo povrće, dok meso i mliječne proizvode uopšte ne konzumira.

Johanson, koja igra u aktuelnom filmu “Avengers: Age of Ultron” otkrila je i da će neminovno u budućem periodu igrati u manje filmova jer mora da se brine o šestomjesečnoj kćerki Rouz koju je dobila sa mužem Romenom Dorijakom.

“Teško je, sa jedne strane želiš da izoluješ svoju djecu od uticaja svijeta, ali sa druge ne želiš ni da se osjećaju kao ludaci. A postoji ova luda fascinacija djecom poznatih ličnosti. Ali moraćemo da se naviknemo na to. Ako odem da odnesem svoju odjeću na hemijsko čišćenje i neko me fotografiše, pa šta? Želim da učinim da se moja djeca osjećaju sigurnim i normalnim”, kazala je ona.

Bonus video: