U X Factoru Adria više nema takmičara iz Crne Gore

Trio koji natupa pod imenom Highway ispred Tončija i njegovog pomoćnika Petra Graša izveo je numeru sastava “Haustor”- “Uzalud pitaš”. Od Tončija su dobili više pohvala među kojima je i konstatacija “da imaju jak personaliti”, a jedina zamjerka je bila što se nijesu predstavili autorskom kompozicijom
0 komentar(a)
Highway, Foto: Facebook
Highway, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.05.2015. 05:29h

U X Factoru adria nema više Crnogoraca - podgorički muzičari Milan Bukilić i bend Highway nijesu uspjeli preksinoć da obezbijede sebi mjestu u live emisijama. Njihov nastup u krugu takmičenja “Kuća sudija”, iako bez previše zamjerki mentora Aleksandre Kovač i Tončija Huljića, nije bio dovoljan da uspiju da prođu dalje.

Trio koji natupa pod imenom Highway ispred Tončija i njegovog pomoćnika Petra Graša izveo je numeru sastava “Haustor”- “Uzalud pitaš”. Od Tončija su dobili više pohvala među kojima je i konstatacija “da imaju jak personaliti”, a jedina zamjerka je bila što se nijesu predstavili autorskom kompozicijom. No, za razliku od većine učesnika ovog takmičenja, “Highway” je na audiciji pokazao kako autorski razmišlja, jer je tada nastupio sa svojom numerom. Massimo Savić ih je tada nazvao “modernim Idolima”.

Izvedbom Bukilića bila je zadovoljna njegova mentorka Aleksandra Kovač, kojoj je u “Kući sudija” društvo pravila Kaliopi. On je pjevao hit Zdravka Čolića “Kao moja mati”, a jedina zamjerka Kovačeve bila je da mu se u glasu osjetila trema. Za razliku od nekih takmičara koji su prošli dalje, a kojima je mentorka zamjerila na “ispadanju iz ritma” i “problemu sa intonacijom”, Bukilić nije imao sličnih problema, ali ipak nije uspio da dođe do sljedeće faze takmičenja.

Ipak, takmičenje za njih i Nikšićanku Mariju Beladu, kojoj je mentor bio Željko Joksimović, još nije završeno. Zahvaljujući aplikaciji “Wild Card” na Facebook profilu Samsunga, kandidati sa najviše glasova iz sve četiri grupe, pjevaće u live emisiji, a jedan od njih nastaviće takmičenje.

Bonus video: