Silovana žena optužila Anđelinu Džoli za krađu životne priče

“Moj život je finansijski na ivici dok oni planiraju da premijerno prikažu priču na glamurozan način. To nije u redu”, rekla je Abereš
1 komentar(a)
Anđelina Džoli, Foto: Reuters
Anđelina Džoli, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.05.2015. 16:43h

Abereš Bekele (32) iz Etiopije optužila glumicu da je iskoristila njenu priču kako bi poboljšala svoj imidž.

Ova žena je bila oteta i prisilno su je udali. Uspjela je da se otrgne iz kandži otmičara, ali tek nakon što je jednog od njih ubila. Kasnije joj je suđeno za ubistvo. Oslobodili su je otpužbi, ali su je starješine zajednice u kojoj je živjela protjerali daleko od njenog doma i porodice.

Abereš je upoznala Anđelinu, ispričala joj svoju priču, a ona se ubrzo našla na filmu koji je prošle godine prikazan na Globalnom samitu za zaustavljanje seksualnog nasilja u sukobima. Anđelina je tada rekla da će ovaj film promijeniti svijet. Bekele je optužila glumicu i ostatak filmske ekipe za korišćenje njene životne priče bez njenog znanja, pristanka i finansijske nadoknade. Ova žena tvrdi da je Anđelina iskoristila njen život kako bi poboljšala svoj imidž. “Abereš se osjeća dvostruko oteta jer nisu priznali da je priča njena. Ona je nevidljiva, a njena priča je uzeta. To je apsolutna sramota”, rekao je njen advokat. Abereš je dodala da se glumica ponijela bezobrazno, “Moj život je finansijski na ivici dok oni planiraju da premijerno prikažu priču na glamurozan način. To nije u redu”, rekla je ona.

Bonus video: