Plišani meda sa najprljavijim rječnikom

Prema pisanju svjetskih medija tizer je veoma eksplicitan, sa seksualnim konotacijama i vulgarnim rječnikom, pa se postavlja pitanje kako će tek izgledati cijeli film
0 komentar(a)
Ted 2, Foto: Screenshot (YouTube)
Ted 2, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 02.05.2015. 12:50h

Plišani meda sa najprljavijim rječnikom uskoro stiže u bioskope, a autori drugog dijela filma “Ted” objavili su prije par dana trejler, koji sadrži upozorenje kojim se preporučuje da sadržaj nije za osobe ispod 18 godina.

Prema pisanju svjetskih medija tizer je veoma eksplicitan, sa seksualnim konotacijama i vulgarnim rječnikom, pa se postavlja pitanje kako će tek izgledati cijeli film.

Ono što trejler otkriva kada je u pitanju radnja nastavka filma “Ted” je da plišani medvjed sada pokušava da napravi bebu sa svojom suprugom Tami Lin (koju glumi Džesika Bart).

Kada ga najbolji prijatelj Džoni Benet (Mark Volberg) upita kako plišane igračke mogu imati djecu, Ted mu odgovara: “U tome i jeste stvar. Moramo da pronađemo donatora sperme”.

Prvi dio filma koji je u bioskope stigao 2012. godine zaradio je 549 miliona dolara tokom prikazivanja, a premijera nastavka zakazana je za 26. jun.

Bonus video: