Kristen Stjuart: Holivud je odvratno seksističan

Ona se osvrnula i na kritike publike koje je dobila na račun scene seksa koju je u tom filmu odglumila sa Robertom Patinsonom, sa kojim je tada bila i u ljubavnoj vezi
86 pregleda 0 komentar(a)
Kristen Stjuart, Foto: Beta/AP
Kristen Stjuart, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.04.2015. 18:22h

Iako je ostvarila uspjeh u Holivudu, Kristen Stjuart nije oduševljena filmskom industrijom, a za Harper's Bazaar, pričala je o drugoj strani glumačkog života.

“Žene nesumnjivo moraju da rade više kako bi se za njih čulo. Holivud je odvratno seksističan. To je ludo. Toliko je uvredljivo da je ludo”, ispričala je ona i dodala da joj nije jasno zašto bi iko bio ljubomoran na njen ili uspjeh neke druge poznate ličnosti.

“Slava je najgora stvar na svijetu. Naročito ako je bez razloga. Kada neka osoba kaže da želi da bude poznata, pitam zašto. Ništa time nećeš postići”, ističe glumica, koja je postala poznata nakon glavne uloge u “Sumrak” sagi. Ona se osvrnula i na kritike publike koje je dobila na račun scene seksa koju je u tom filmu odglumila sa Robertom Patinsonom, sa kojim je tada bila i u ljubavnoj vezi.

“To se dešava kada vam je nevjerovatno neprijatno. Trebalo je da snimimo scenu koja će se pamtiti. Trebalo je da bude transcedentno, neljudski. Seks koji je bolji od bilo kojeg koju mogu zamisliti, a mi nismo imali pojma kako to da izvedemo”, prisjetila se ona.

“To je bila agonija. Što je loše, jer sam željela da ispadne kako treba”, istakla je ona.

Bonus video: