Kesića odložili za večeras zbog "kašnjenja sa isporukom"

"Volio bih da imam vijesti za vas, bilo dobre bilo loše, ali trenutno nemam pojma šta se dešava"
0 komentar(a)
Zoran Kesić, Foto: Screenshot (YouTube)
Zoran Kesić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.04.2015. 13:05h

Epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja je trebalo da bude emitovana sinoć, biće emitovana večeras u 21 sat, kažu na Televiziji B92.

Beba Dragić, direktor korporativnih komunikacija B92, kaže za "Blic" da epizoda nije emitovana u redovnom terminu nedjeljom jer je "produkcija te emisije kasnila sa isporukom".

U nedjelju uveče u programu TV B92 nije emitovana nova epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" već je reprizirana prethodna emisija, ali ni autor nije znao šta se dogodilo.

Kesić je na društvenim mrežama najprije objavio da je zbunjen, kao i gledaoci, i naglasio da pokušava da utvrdi zašto je na programu prošla, a ne nova epizoda emisije.

"Iskreno se nadam da je neka glupost, tj. tehnička greška", napisao je Kesić, da bi nešto kasnije na društvenim mrežama precizirao da još od 23:01 pokušava da stupi u kontakt sa "nadležnima sa B92, ali neki su isključili telefon, a drugi se prosto ne javljaju".

"Takođe, ne odgovaraju nam ni na sms, ni na mail", ukazao je Kesić, napominjući da ga i kolege sa B92 takođe "pitaju šta se dešava, ali niko od ekipe 24 minuta za sad nema informaciju zašto je emitovana prošla epizoda".

"Volio bih da imam vijesti za vas, bilo dobre bilo loše, ali trenutno nemam pojma šta se dešava", napisao je Kesić.

Bonus video: