Nastavak filma “50 nijansi” stiže u bioskope...

Filmsku adaptaciju knjige je režirala Sem Tejlor-Džonson s Džejmijem Dornanom i Dakotom Džonson u glavnim ulogama. Film je zaradio 570 miliona dolara
2 komentar(a)
50 nijansi siva, Foto: Beta/AP
50 nijansi siva, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.04.2015. 15:11h

Posljednje dvije epizode filmske adaptacije književne trilogije "Pedest nijansi - siva" stiže u bioskope 2017. i 2018. godine, saopštio je danas američki filmski studio "Juniverzal pikčers" (Universal Pictures).

Prvi dio je stigao u bioskope na Dan zaljubljenih 14. februara 2015. godine, drugi nastavak će pred gledaoce 10. februara 2017, a treći 9. februara 2018. godine, prenio je američki časopis Verajeti.

"Želimo da nastavci budu lijep događaj za zaljubljene na Dan Svetog Valentina", izjavila je predstavnica filmskog studija Dona Langli.

"Pedeset nijansi - siva", erotski roman britanske spisateljice E.L. Džejms iz 2011. godine je o sado-mazohističkoj vezi tajanstvenog milijardera Kristijana Greja i studentkinje Anastazije Stil.

Filmsku adaptaciju knjige je režirala Sem Tejlor-Džonson s Džejmijem Dornanom i Dakotom Džonson u glavnim ulogama. Film je zaradio 570 miliona dolara.

Glavni glumci su rekli da će nastupiti u nastavcima, dok će scenario biti povjeren Najelu Leonardu, surprugu spisateljice romana koji je prodat u deset miliona primjeraka.

Reditelj nastavaka "Pedeset nijansi - siva" još nije izabran.

Mediji u SAD su naveli da su male šanse da to bude Tejlor-Džonson.

Snimanje treba da počne u prvoj polovini 2016. godine

Bonus video: