Najavna špica novog Tarantinovog filma procurela na internetu

Novi film je priča o osam putnika koji se slučajno sreću u jednoj planinskoj kući, gdje su pobjegli kako bi se sakrili od nadolazeće sniježne mećave
57 pregleda 0 komentar(a)
Omražena osmorka, Foto: Screenshot (YouTube)
Omražena osmorka, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.04.2015. 17:25h

Najavna špica novog filma američkog reditelja Kventina Tarantina "The Hateful Eight" (Omražena osmorka) procurjela je na internetu, prenose danas američki tabloidi.

Na video snimku od 2,22 minuta, korisnici interneta mogu da otkriju, uz zvuk rokenrola, najavu likova koje igraju Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson, Tim Rot, Volton Gogins, Majkl Medsen, Brus Dern, Demijan Bičir i Dženifer Džejson Li.

Tarantino, koji je nedavno završio snimanje filma, početkom 2014. godine tužio je internet sajt Goker (Gawker), jer je doprinio da u javnost procuri njegov scenario. On je tada naveo da neće snimiti "Hateful Eight", jer je scenario objavljen, ali se kasnije predomislio.

Američki tabloidi su pozitivno ocijenili najavnu špicu jer "podsjeća na špageti vesterne 60-ih godina, kao što su filmovi Serđa Leonea".

Novi film je priča o osam putnika koji se slučajno sreću u jednoj planinskoj kući, gdje su pobjegli kako bi se sakrili od nadolazeće sniježne mećave. Film će imati pet poglavlja.

Film bi trebalo da stigne u bioskope krajem godine i očekuje se da će ući u trku za Oskar 2016. godine.

Tarantino (52) je snimio deset filmova, među kojima su najpoznatiji "Petparačke priče" (1994), "Četiri sobe" (1995), "Džeki Braun" (1997), "Ubiti Bila" (2003), "Ubiti Bila 2" (2004) i špageti vestern "Đangova osveta" (2012).

Napisao je scenarije za filmove "Prava romansa" (1993), "Rođene ubice" (1994) i "Od sumraka do svitanja" (1996)

Bonus video: