Večeras dodjela MTV filmskih nagrada

Među najotkačenijim kategorijama su "Najus**niji od straha", "Najbolji nastup bez majice", "Najbolja tuča", "Najbolji poljubac", "Najbolji WTF momenat" ili "Najbolji negativac"
52 pregleda 0 komentar(a)
Ejmi Šumer, Foto: Beta/AP
Ejmi Šumer, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.04.2015. 15:49h

U Nokia teatru u Los Anđelesu noćas će "Čuvari galaksije" izaći na crtu "Američkom snajperisti" i saznaće se da li je najbolja Dženifer Lorens, Ema Stoun, Šajlin Vudli, Ris Viterspun ili Skarlet Johanson.

Dodjela MTV filmskih nagrada je noćas i dok je glasanje u najotkačenijim kategorijama, kao što su "Najus**niji od straha", "Najbolji nastup bez majice", "Najbolja tuča", "Najbolji poljubac", "Najbolji WTF momenat" ili "Najbolji negativac", završeno, glasanje za Najbolji film biće otvoreno do dodjele pa MTV poziva sve da glasaju na sajtu: www.MovieAwards.MTV.com.

Žurku zagrijevanja prije same dodjele vodiće pjevačica Džesi Džej, koja će prenositi najnovije tračeve sa crvenog tepiha, pikanterije o modnim izborima napravljenim za ovu priliku i najnovije informacije o filmovima koji nas ovog ljeta čekaju u bioskopima.

Ceremoniju dodjele nagrada vodiće komičarka Ejmi Šumer.

Neki dobitnici počasnih prinanja su već poznati. Među njima je Šajlin Vudli kojoj će ove godine biti uručena "MTV Predvodnik" nagrada. Laskava titula "Genije komedije", koja se dodjeljuje glumicama i glumcima koji uspijevaju da nasmiju sve, bez izuzetka, ove godine je pripala komičaru Kevinu Hartu. Robert Dauni Džunior dobitnik je "MTV Generacija" nagrade kojom se odaje počast glumcima koji su osvajali MTV publiku tokom cijele svoje karijere.

Bonus video: