Zamjenjuje stradalog brata u “Furios 7”

“Nisam siguran da će snimati još jedan dio, ali ako se to dogodi on će svakako pokrenuti razgovore o eventualnoj ulozi”, dodao je Luber
2 komentar(a)
Kodi Voker, Pol Voker (Novina)
Kodi Voker, Pol Voker (Novina)
Ažurirano: 05.04.2015. 15:34h

Kodi Volker odlučio je da nastavi sa glumom, nakon što je u filmu “Furios 7”, uskočio umjesto svog starijeg brata, tragično preminulog glumca Pola Vokera, prenosi nydailynews.com.

S obzirom na to da je Pol poginuo u automobilskoj nesreći u periodu kada se snimao posljednji nastavak franšize “Fast & Furios”, producenti su odlučili da ipak objave film, a za nekoliko scena koje nisu snimljene iskoristili su njegovog mlađeg brata, Kodija.

Prema riječima Meta Lubera, bivšeg menadžera Pola Vokera, Kodi je zainteresovan da nastavi za glumom, pa je razgovarao sa nekoliko filmskih i televizijskih agenata u Holivudu.

“Njegova glumačka karijera je počela, a on je zainteresovan za sve vrste uloga”, potvrdio je Luber za TV News.

Kodi (26) veoma liči na brata, pa je zbog toga zainteresovan i da se ponovo nađe u kadru sa Vin Dizelom, ukoliko se bude snimao i osmi dio franšize.

“Nisam siguran da će snimati još jedan dio, ali ako se to dogodi on će svakako pokrenuti razgovore o eventualnoj ulozi”, dodao je Luber.

Bonus video: