Medaković: Prvi put sam muzla kravu, ljubila se u sijenu…

"Momčilo Otašević je jedan od mojih najdražih glumačkih partnera i sa njim je zaista uživanje igrati"
382 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2015. 12:27h

Crnogorska publika odnedavno na Televiziji Vijesti ima priliku da gleda novu hrvatsku seriju "Kud puklo da puklo" u kojoj pored Momčila Otaševića glavnu ulogu tumači Mirna Medaković.

Sa njom smo razgovarali o saradnji sa drugim glumcima i drugim projektima, a na početku razgovora rekla nam je nešto više o svom liku.

"Katarina je gradska cura, odrasla na asfaltu koja u životu pušta da je vode srce i razum u isto vrijeme što joj na selu postane nemoguće. Njež život se okreće za 180 stepeni u momentu kada upozna Damira i kada odluči da na godinu dana ostane u kući bez osnovnih uslova za život", počinje razgovor Mirna, kojoj ovo nije prvi put da se na malom ekranu nađe u romantičnoj vezi sa Otaševićem.

"Ovo je Momina i moja treća saradnja, igrali smo ljubavnike u trećoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora", igrali smo u hrvatskoj seriji "Zora dubrovačka" kolege u bolnici i sad igramo u "Kud puklo da puklo". Momo je jedan od mojih najdražih glumačkih partnera i sa njim je zaista uživanje igrati", otkriva ona.

Glumica priznaje da je poput lika koji tumači, navikla na život u gradu.

"Ja sam iz Zagreba, navikla sam na asfalt i buku tramvaja i sumnjam da bih bila oduševljena da moram da se preselim na selo, evo na primjer na snimanju serije sam prvi put u životu muzla kravu", ispričala je glumica, koja nije mogla da istakne razliku između ovog i drugih prijekata na kojima je radila.

"Ne bih upoređivala poslove koje sam radila, jer je svaka priča za sebe, ali za novu seriju mogu reći da ima duha, genijalnu glumačku ekipu i da je zanimljiva svim uzrastima", kazala je ona.

Medaković se osvrnula i na snimanje crnogorske serije "Budva na pjenu od mora"...

"Uživala sam radeći sa ekipom serije, sa Milanom Karadžićem, sa Ljubom Bandovićem i Momo Otaševićem, bilo mi je prekrasno u Crnoj Gori i producenti serije učinili su sve da se u svakom trenutku osjećam lijepo i ugodno. Vrlo rado bih ponovila saradnju", odgovorila je Medaković.

Na pitanje šta su njeni planovi za budućnost, s obzirom na to da se snimanje "Kud puklo da puklo" završilo uz osmijeh je rekla: "Planiram da se dobro odmorim".

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima od 17.30h a repriza je na programu od 10.55h.

Budite uz TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: