Nepoznata osoba napala glumicu Jelenu Žigon: Gurnuo me je i tukao

"Bio je veoma jak, ali mlađi čovjek. Gurno me je i tukao, držao za vrat i sve vrijeme je govorio: 'U redu je Jelena, neću vas ubiti'. Valjda je to rekao kako ne bih vrištala"
110 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Žigon, Foto: Screenshot (YouTube)
Jelena Žigon, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.02.2015. 14:02h

Glumicu Jelenu Žigon nepoznata muška osoba napala je danas u njenoj kući, pišu srpski mediji.

"U potpunom sam šoku! Bila sam sama u kući kada me je čovjek sa kapom preko lica ušao i počeo da me maltretira. Bio je veoma jak, ali mlađi čovjek. Gurno me je i tukao, držao za vrat i sve vrijeme je govorio: 'U redu je Jelena, neću vas ubiti'. Valjda je to rekao kako ne bih vrištala", rekla je glumica "Blicu" i dodala da joj je pljačkaš tražio da mu preda svo zlato koje ima u kući.

"Ništa od toga nemam pa je on po kući tražio šta može vrijedno da nađe. Uzeo mi je pasoš, novčanik, nešto novca što imam".

U istoj kući, ali na gornjem spratu živi njena ćerka Ivana koja ništa nije primijetila dok je majka nije pozvala. Odmah su obavijestile policiju i pozvale Hitnu pomoć.

"Dobila sam injekciju pa se sada osećam malo bolje. Inače, i dalje sam u šoku jer ovo nije prvi put da me pokradu, ali bar tada nisam bila u kući".

Jelena Žigon, najpoznatija je po ulozi u serijalu "Lude godine" u kojem je igrala pored Gidre Bojanića i Marka Todorovića.

Bonus video: