Jovan i Ana osvojili ulaznice za film "Drugarčina"

Ove sedmice na repertoaru podgoričkog Cineplexx-a su tri nova filma
412 pregleda 0 komentar(a)
Drugarčina
Drugarčina
Ažurirano: 16.01.2019. 15:33h

Jovan Vuksanović i Ana Vukosavović osvojili su po dvije ulaznice za film "Drugarčina", projekcija u subotu, u 19:45 sati.

Ove sedmice na repertoaru podgoričkog Cineplexx-a su tri nova filma:

Glas – M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna djela, filma “Nesalomiv” iz 2000. i filma “Podijeljen” iz 2016. godine, u jedan eksplozivni, potpuno novi triler. Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma Podijeljen Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi.

Drugarčina – Rimejk francuskog filma “Nedodirljivi” iz 2011. godine, koji je ostvario nevjerovatan uspjeh u bioskopima širom svijeta. Glavne uloge tumače Kevin Hart, Nikol Kidman i Brajan Krenston! svjetova. Del Skot, dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava da ostavi iza sebe sve greške iz prošlosti. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom penthausu u centru Menhetna.

Svi znaju – Penelope Kruz i Havijer Bardem u dugoočekivanom psihološkom trileru Aškara Farhadija. ‚‚Svi znaju“ koji je otvorio 71. Kanski filmski festival, je detektivski film koji nas uvodi u priču veselim porodičnim okupljanjem povodom vjenčanja u živopisnom selu blizu Madrida. Laura putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino vjenčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slijede, raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na vidjelo.

Kompletan repertoar pogledajte OVDJE

Bonus video: