"Veče sa Ivanom Ivanovićem" neće se emitovati do daljnjeg

"Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije i tabloida", napisao je Nikolić
0 komentar(a)
Ivan Ivanović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ivan Ivanović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 23.01.2015. 17:06h

Emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" je skinuta sa "Prve", piše Blic, navodeći da je to urađeno po direktnom nalogu vlasnika ove televizije, grčkog biznismena Tea Kirijakua.

Spekuliše se da je Ivanović skinut zbog "pretjeranih" šala na račun predsjednika Srbije Tomislava Nikolića.

PR služba Prve izdala je zvanično saopštenje povodom emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

"Kao što je već saopšteno, šou "Veče sa Ivanom Ivanovićem" neće se emitovati večeras na programu Prve. Takođe, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, donijeta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline, emisija ne emituje do daljeg. Razgovor sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedjelje, a o konačnom ishodu, obavijestićemo javnost blagovremeno“, saopštila je pres služba Prve televizije.

Nikolić: Nisam odgovoran za ukidanje TV emisija

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić odbacio je danas na Tviteru tvrdnje pojedinih medija da je odgovoran za ukidanje pojedinih televizijskih emisija.

"Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije i tabloida", napisao je Nikolić.

Pojedini mediji objavili su danas da je emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ukinuta jer je vlasnik ljut na voditelja jer se u posljednjoj emisiji grubo šalio na račun Nikolića.

Bonus video: