GLUMCI ZAINTERESOVANI

Moguć nastavak serije “Bjekstvo iz zatvora”

"Bjekstvo iz zatvora" priča je o dvojici braće od kojih je jedan završio u zatvoru zbog zločina koji nije počinio, a drugi pokušava da ga odatle izvuče, emitovala se četiri sezone - od 2005. do 2009. godine na TV Fox, a osvojila je srca gledalaca širom svijeta
64 pregleda 0 komentar(a)
Haiti, bjekstvo iz zatvora, Foto: Beta/AP
Haiti, bjekstvo iz zatvora, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.01.2015. 16:19h

Popularna američka serija "Bjekstvo iz zatvora" (Prison Break) mogla bi da se nastavi, jer su skoro svi učesnici spremni da sudjeluju u novim epizodama ove serije, objavljeno je na sajtu Didžital spaj (www.digitalspy.com).

Televizijska kuća Fox je izrazila zdovoljstvo što su glavni glumci te serije, Ventvort Miler (Wentworth Miller) i Dominik Persel (Dominic Purcell) u nedavnim intervjuima izjavili da bi voljeli da učestvuju u nastavku serije.

Međutim, kako je rečeno, za sada nije u planu snimanje novih epizoda, da se o tome govori mnogo, ali samo u medijima, ali da će, ako se o tome dogovori stara ekipa autora i producenata, Fox na to pristati "u sekundi".

"Bjekstvo iz zatvora" priča je o dvojici braće od kojih je jedan završio u zatvoru zbog zločina koji nije počinio, a drugi pokušava da ga odatle izvuče, emitovala se četiri sezone - od 2005. do 2009. godine na TV Fox, a osvojila je srca gledalaca širom svijeta.