Nikšićka premijera “Gorčila”

Film “Gorčilo” prikazivaće se na “Sceni 213” narednih sedam dana, a cijena ulaznice je 2,5 eura
1 komentar(a)
Gorčilo, Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Gorčilo, Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 14.01.2015. 19:27h

Nikšić je ovoga puta riješio da ne zaostaje za drugim gradovima Crne Gore koji imaju bioskop, pa je sinoć na “Sceni 213“ prikazan film Milana Karadžića „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš“.

Ekipa koja je uradila film, nakon njegove projekcije, poklonila se nikšićkoj publici koja je gromoglasnim aplauzom nagradila aktere komedije bazirane na jednoj od najboljih i najcitiranijih drama napisanih osamdesetih godina prošloga vijeka, autora Miodraga Karadžića.

Publika, koje je u toku projekcije nekoliko puta aplauzom nagradila posebno komične scene, izašala je iz sale nasmijana, jer kako jedan posjetilac reče „fali nam ovog našeg zdravog humora“.

„Odlično je bilo tokom snimanja. Moram priznati da fali Crnoj Gori, prvo ovakvih, pa onda i ostalih filmova. Ali, Crna Gora je mala i teško je očekivati dosta filmova. Košta sve to“, kazao je nakon projekcije Boro Stjepanović, koji u filmu glumi Maksima Obada.

Nikšićkoj premijeri prisustvovali su čelnici lokalne uprave, ministar Ivan Brajović, kao i brojni kulturni i društveno-privredni poslenici grada pod Trebjesom.

Film “Gorčilo” prikazivaće se na “Sceni 213” narednih sedam dana, a cijena ulaznice je 2,5 eura.

Bonus video: