Dženifer Eniston: Najteže snimanje do sada

Četrdesetpetogodišnja Dženifer glumi ženu koja trpi hronične bolove koji su posljedica povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći. U jednoj sceni, njen lik Kler Benet mora da obavi dio terapije u vodi
0 komentar(a)
Dženifer Eniston, Foto: Shutterstock
Dženifer Eniston, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.01.2015. 21:04h

O novom filmu “Cake“ i potpuno drugačijoj ulozi u kojoj se prvi put našla bruje svi kritičari. Glumica Dženifer Aniston otkrila je šta je za nju bilo najstrašnije dok je snimala film.

Četrdesetpetogodišnja Dženifer glumi ženu koja trpi hronične bolove koji su posljedica povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći. U jednoj sceni, njen lik Kler Benet mora da obavi dio terapije u vodi. “Imam veliki strah od ronjenja. Kao dijete sam upala u bazen sa biciklom i sada se plašim. Samo jednu scenu ispod površine vode sa tegovima mi je trebalo 30 puta da ponovim. To je bukvalno bio najteži dan u mom životu“, rekla je glumica.

Da film obećava svjedoči i činjenica da je već nominovana za Zlatni Globus i SAG nagrade, a u decembru je osvojila nagradu za najbolju glumicu od strane “Pipl“ magazina. "Ovo nije romantična komedija. Iskreno, prvi put sam zaista bila u mogućnosti da studiram lik. Ovako nešto sam priželjkivala godinama“, zaključila je Dženifer.

Bonus video: