POVRATAK NA MALE EKRANE

Travolta u seriji o kontroverznom suđenju O Džej Simpsonu

Simpson je optužen a kasnije i oslobođen optužbi da je ubio bivšu suprugu Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana
55 pregleda 0 komentar(a)
Džon Travolta, Foto: Reuters
Džon Travolta, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.01.2015. 13:57h

Džon Travolta vraća se na male ekrane glavnom ulogom u ministeriji o suđenju O Džej Simpsonu, saopštio je kanal FX.

Travolta (60), koji je na televiziji posljednji put bio u komediji "Welcome Back, Kotter" 1970-ih, u seriji "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson" igraće advokata odbrane Roberta Šapira.

Cijela serija baviće se suđenjem Simpsonu iz perspektive advokata. 

Zahvaljujući "Welcome Back, Kotter", Travolta je pokrenuo svoju karijeru hitovima "Groznica subotnje večeri" i "Brilijantin". 

Simpson je optužen a kasnije i oslobođen optužbi da je ubio bivšu suprugu Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana. Suđenje iz 1994-1995. bilo je u žizi interesovanja javnosti zbog egotičnog miksa poznatih ličnosti i rasnih pitanja i veza. 

Oskarovac Kuba Guding Džunior igraće Simpsona dok će Dejvid Švimer igrati njegovog advokata i prijatelja Roberta Kardašijana, pokojnog oca današnjih TV zvijezda Kim Kardašijan i njenih sestara Kloi i Kortni. 

Sara Polson igraće tužioca Maršu Klark. 

Miniserija od deset epizoda zasnovana je na knjizi Džefrija Tubina "The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson" i prva je iz serijala "Američka krimi priča" koja se bavi stvarnim događajem. 

FX, deo 20th Century Fox-a za sada nije najavio datum premijere.

Preporučujemo za Vas