Idrisa Elbu žele za novog Bonda

Krejg je ugovorom vezan za još jedan Bond film nakon što 6. novembra 2015. izadnje “Spectre”, koji će kao i posljednji film režirati Sem Mendez. U njemu će glumiti i Kristof Volc, Monika Beluči i Lea Sejdu
2 komentar(a)
Idris Elba, Foto: Reuters
Idris Elba, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.12.2014. 18:42h

Britanski glumac Idris Elba mogao bi biti novi Džejms Bond.

“Indipendent” navodi da bi ovaj 42-godišnjak, najpoznatiji po tome što je igrao Nelsona Mandelu i glumio u TV drami “Žica”, jedan je od favorita kompanije Sani za igranje čuvenog špijuna.

“Idris bi trebalo da bude naredni Bond”, navodi se u procurelom i-mejlu šefice Soni pikčers entertejnment Ejmi Paskal uputila Elizabet Kantilon, koja je bila jedna od glavnih osoba za produkciju u Kolumbija pikčersu. Kolumbija pikčers je zadužen za distribuiranje Bend fanšize.

Elba je ranije izrazio želju da igra Bonda. On bi bio sedmi glumac koji bi igrao špijuna iz djela Ijana Fleminga.

Danijel Krejg, koji trenutno snima svoj četvrti Bond film, izrazio je želju da više ne igra 007.

Krejg je ugovorom vezan za još jedan Bond film nakon što 6. novembra 2015. izadnje “Spectre”, koji će kao i posljednji film režirati Sem Mendez. U njemu će glumiti i Kristof Volc, Monika Beluči i Lea Sejdu.

Novi film o Bondu "Spectre" je posljednja žrtva hakerskog napada na studio Soni pikčers. Naime, procurio je scenario za taj film zajedno sa mejlovima u kojima se producenti žale na, izgleda, prilično razočaravajući kraj.

Bonus video: