Kris Martin: Anđelina Džoli me je kidnapovala

Glumac je odlučio da ispriča kako ga je slavna glumica i rediteljka "kidnapovala“ i natjerala da radi na njenom novom projektu za koji je napisao pjesmu "Miracles“
1 komentar(a)
Kris Martin, Foto: Beta/AP
Kris Martin, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.12.2014. 11:45h

Poznati pjevač Kris Martin otkrio je kako je izgledala njegova saradnja sa Anđelinom Džoli na njenom novom filmu "Unbroken“.

Glumac je odlučio da ispriča kako ga je slavna glumica i rediteljka "kidnapovala“ i natjerala da radi na njenom novom projektu za koji je napisao pjesmu "Miracles“.

"Dobio sam poruku od Anđeline u kojoj je pisalo: ’Naći ćemo se na tajnoj lokaciji. Imaćeš povez preko očiju i pokupiće te sedam bivših marinaca’“, rekao je on i dodao – "Tako da su me kidnapovali, udarili u glavu i poprskali suzavcem. Kada sam se probudio vidio sam da sam u nekoj kancelariji, gdje je Bred Pit radio sklekove dok je Anđelina Džoli sjedjela s krunom na glavi. Bio je tu i tip koji je držao nož na mom vratu, a ona rekla: ’Napiši mi pjesmu, inače...’. A Bred je rekao: ’Uradi to što je ona rekla’“

Naravno drugi dio priče Kris je sam izmislio i pokazao koliko ima bujnu maštu, a pjesma "Miracles“ će najvjerovatnije postati jedan od kandidata za Oskara za najbolju originalnu pjesmu.

Bonus video: