Policija zove Bila Kozbija na informativni razgovor

Kozbija je prije desetak dana javno optužila Džudi Hot koja je kazala da ju je glumac silovao kada je imala samo 15 godina. Napad se, po njenim riječima, dogodio u Playboyjevoj vili 1974. godine, a Hot je podnijela tužbu Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, nakon je losanđeleska policija počela istragu.
0 komentar(a)
Bil Kozbi, Foto: Beta/AP
Bil Kozbi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.12.2014. 20:29h

Nakon brojnih optužbi za silovanje, od kojih su posljednje došle od nekoliko bivših Playboyjevih zečica, reagovala je i losanđeleska policija koja će glumca Bila Kozbija pozvati na informativni razgovor, piše TMZ.

Ukoliko slučaj bude otvoren, vodiće ga tzv. policijska elita, navodi portal.

Istragu sprovodi odjeljenje za razbojstva i ubistva, a policajci su već razgovarali sa više ljudi koji borave u Playboyjevoj vili.

Kozbija je prije desetak dana javno optužila Džudi Hot koja je kazala da ju je glumac silovao kada je imala samo 15 godina.

Napad se, po njenim riječima, dogodio u Playboyjevoj vili 1974. godine, a Hot je podnijela tužbu Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, nakon je losanđeleska policija počela istragu.

To je prva sudska tužba protiv Kozbija za seksualno zlostavljanje maloljetnice.

Osim Hot, glumca su javno optužile i bivše zečice Viktorija Valentino, Karla Ferinjo, te P.J. Masten koja je tvrdi da poznaje još 12 bivših zečica koje je komičar seksualno iskoristio pošto ih je prethodno drogirao. Masten navodi da one neće s tim izaći u javnost, jer ne žele da naškode svojim porodicama.

TMZ piše da su ipak male šanse da će Kozbi odazvati policijskom pozivu na razgovor jer je slučaja star 40 godina, što znači da je već zastario.

Bonus video: