Cineplexx: Počela prodaja karata za film "Hobit: Bitka pet armija"

"Posjetioci bioskopa Cineplexx ujedno imaju jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu čak sedam dana prije početka prikazivanja u svijetu", navodi se u saopštenju Cineplexx-a
65 pregleda 2 komentar(a)
Hobit Bitka pet armija, Foto: Cineplexx
Hobit Bitka pet armija, Foto: Cineplexx
Ažurirano: 02.12.2014. 12:58h

U noći između 10. i 11. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City prvi put u Crnoj Gori biće prikazan film u high frame rate tehnologiji.

Čast da bude prvjenac pripala je filmu reditelja Pitera Džeksona "Hobit: Bitka pet armija" 3D čije će se scene na velikom platnu smjenjivati u brzini od 48 slika u sekundi.

Karte za projekciju filma "Hobit: Bitka pet armija" 3D, zakazanu za 11. decembar od 00:05 časova su već u prodaji.

"Posjetioci bioskopa Cineplexx ujedno imaju jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu čak sedam dana prije početka prikazivanja u svijetu", navodi se u saopštenju Cineplexx-a.

U trećem nastavku filma, odlučujuća bitka u Srednjoj zemlji se vodi ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga, koga je poznata družina u prethodnom nastavku protjerala iz njegovog staništa.

Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman će biti stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsjednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Bonus video: