Meklaren režira film o Wonder Woman

Meklaren je radila nekoliko epizoda serija “Game of Thrones” i “The Walking Dead”, ali je najpoznatija po režiranje “Breaking Bada”. Režirala je 11 epizoda sage o profesoru hemije koji kuva “met”, uključujući i “4 Days Out”, “One Minute”, “Salud” i “Gliding Over All”
50 pregleda 0 komentar(a)
Wonder Woman, Foto: Twitter.com
Wonder Woman, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 30.11.2014. 18:37h

Film o najpozatijem ženskom superheroju Wonder Woman, režiraće žena, a Hollywood Reporter otkriva da je u pitanju Mišel Meklaren.

Ovaj lik prvi put će se pojaviti u “Batman v Superman: Down of Justice” filmu, u kojem će je glumiti Gal Gedot, dok će joj kolege biti Ben Aflek kao Betman i Henri Kavil kao Supermen, a najavljeno je da će im se pridružiti još superheroja.

Mišel Meklaren

Termin premijere filma o Wonder Woman zakazan je za jun 2017. godine. Režiserka Mišel Meklaren radila je nekoliko epizoda serija “Game of Thrones” i “The Walking Dead”, ali je najpoznatija po režiranje “Breaking Bada”.

Režirala je 11 epizoda sage o profesoru hemije koji kuva “met”, uključujući i “4 Days Out”, “One Minute”, “Salud” i “Gliding Over All”. Ipak, ovo će biti prvi film koji će režirati Meklaren, ali mnogima nije promaklo da se sve više TV režisera oprobava u holivudskim filmovima i obratno.

Osim toga što će režiserki ovo biti prvi film, interesantno je i to da je ovo prvi put da neka žena režira film o superheroju, još od Leksi Aleksander koja je napravila “Punisher: War Zone”.

Bonus video: