Šaja Labuf: Silovala me je nepoznata žena

On je kazao da mu je nepoznata žena skinula odjeću, bičevala mu noge deset minuta i silovala ga, iako je u galeriju došla s momkom.
156 pregleda 3 komentar(a)
Šaja Labuf, Foto: Beta
Šaja Labuf, Foto: Beta
Ažurirano: 28.11.2014. 15:58h

Glumac Šaja Labuf (28), koji kontroverznim ponašanjem puni medijske stupce od početka ove godine, šokirao je javnost intervjuom u kojem tvrdi da ga je silovala žena.

On je u februaru pet dana živio u maloj sobi galerije u Los Anđelesu, a sve koji su prolazili pored nje, pozvao je da mu se pridruže i sjednu pored njega u sklopu njegovog projekta #IAMSORRY.

Cijelo vrijeme na glavi je nosio papirnu kesu s natpisom "Više nisam slavan".

Devet mjeseci kasnije, Shia Labeouf (28) za magazin Dazed & Confused ispričao je da ga je žena silovala tokom projekta, baš na Dan zaljubljenih, dok je njegova djevojka Mia Got stajala u redu ispred vrata. Glumac nije objasnio da li se opirao, a tokom cijelog performansa je ćutio i nije reagovao ni na šta.

On je kazao da mu je nepoznata žena skinula odjeću, bičevala mu noge deset minuta i silovala ga, iako je u galeriju došla s momkom.

"Ispred sobe su stajale stotine ljudi kad je izašla rasčupane kose i zamrljanog ruža. To nije bilo dobro zbog momka koji ju je čekao", izjavio je Labuf i dodao da je to povrijedilo i djevojku sa kojom je u vezi dvije godine.

"Stajala je u redu jer je htjela da me vidi na Dan zaljubljenih. Kada je tražila objašnjenje, zbog projekta nisam mogao da govorim, pa smo oboje sjedili u tišini. Bilo je bolno", rekao je on.

Žalio se i da je bilo posjetilaca koji bi mu skinuli kesu s glave, napravili selfi i samo otišli.

Drugi su ga samo držali za ruku i plakali s njim.

"Nikad nisam doživio toliku ljubav, empatiju", priznao je glumac.

Labuf kontroverznim izjavama i bizarnim ponašanjem puni medijske stupce već od početka godine.

Sve je započelo ove godine na Filmskom festivalu u Berlinu kad je poslije konferencije za novinare, gdje je govorio o svom filmu "Nimfomanka", crvenim tepihom prošetao sa istom kesom na glavi.

Hapšen je i zbog bizarnog ponašanja u pozorištu, a u maju se prijavio u kliniku za rehabilitaciju.

Bonus video: